O Klubu

Odbojka na tekmovalno - državni ravni se je v Radence ponovno vrnila leta 2013. Sicer ima odbojka v Radencih že dolgo zgodovino, saj je prvi odbojkarski klub Radenci bil ustanovljen že leta 1971. Največji uspeh je klub doživel leta 1992, ko se je uvrstil med 4 najboljše ekipe v Republiki Sloveniji. Klub je nato leta 1994 zaradi finančnih težav prenehal z delovanjem.

Od leta 2014 je OK Radenci začel tudi s treningi oz. vadbo odbojke za osnovnošolske deklice in dečke.

VIZIJA

Postati želimo športno kakovosten in poslovno stabilen odbojkarski klub. Z načrtnim in sistematičnim delom visoko strokovno usposobljene trenerske ekipe želimo vzgajati nove generacije kakovostnih odbojkarjev in odbojkaric. Med strokovno odbojkarsko javnostjo ter med starši želimo biti prepoznani po odlični, kakovostni in zaupanja vredni šoli odbojke za mlajše selekcije.

VREDNOTE

Spoštovanje, prijateljstvo, odgovornost, borbenost v športnem duhu, zdravnačin življenja.

POSLANSTVO

Povezanost kluba z ostalimi športnimi klubi v okolju, s širšim okoljem, z gospodarstvom in s starši članov kluba. Promocija odbojke v okolju. Konstantno strokovno izpopolnjevanje trenerjev vseh selekcij. Živeli bomo zapisane vrednote.

CILJI

Prizadevali si bomo zmeraj prikazovati napete in športno zanimive tekme vseh selekcij. Zastavili smo si ambiciozen cilj, ki ga z udejanjanjem naših vrednot tudi lahko konstantno dosegamo – to so polne tribune športnih navdušencev ter krojenje samega vrha 2. državne odbojkarske lige. Cilj so nam zadovoljni poslovni partnerji, ki bodo znali svoje storitve in izdelke promovirati tudi skozi naše delovanje celotnega kluba.

2018-2019 3.DOL Moški Vzhod

Osvojeno 1. mesto in uvrstitev v 2. Državno odbojkarsko ligo.

2017-2018 3.DOL Moški Vzhod

Osvojeno 2. mesto.

2016-2017 3.DOL Moški Vzhod

Osvojeno 3. mesto.

2015-2016 3.DOL Moški Vzhod

Osvojeno 2. mesto.

2014-2015 3.DOL Moški Vzhod

Osvojeno končno 4. mesto.

SPONZORJI